Søg
Filters
Close

Om os

Om Islev Elektrikeren

 

En aftale er en aftale og så videre

Produkterne i vores sortiment er udvalgt efter en kvalitetsnorm, du ikke finder mange steder i branchen. Som fagfolk ved vi, hvad vi snakker om, og her får du ingen smarte salgstaler. Det har noget at gøre med, hvordan vi hos Islev Elektrikeren ser verden. Vi prøver at fastholde de værdier, der ligger i at være fagmænd. Værdier som ærlighed og respekt. Ærlighed i forhold til hvad vi lover vores kunder – og respekt i forhold til vores medarbejdere og leverandører. Når vi leverer en vare, skal du fx ikke tage fri fra arbejde hele dagen. Hvis vi har lovet at komme inden for et tre timers interval, jamen så kommer vi inden for tre timer. Det burde vel ikke være svært at forstå.

Men vi er jo heller ikke født i går

Islev Elektrikeren bygger på et fundament af gamle dyder som godt håndværk og god kundepleje. Islev Elektrikeren er et familiefirma stiftet tilbage i 1960 af autoriseret el-installatør Helge Hansen.

I begyndelsen var det et enkeltmandsfirma drevet fra privatadressen i Rødovre. Herfra blev firmaet drevet i 19 år med en stadig voksende medarbejderstab. I 1979 blev lokalerne for små, og vi flyttede til vores nuværende adresse på Hvidsværmervej. Her bor elafdelingen nu dør om dør med hvidevareafdelingen.

Hvidevareafdelingen kom til i 1982, og her er vi i dag seks medarbejdere.
Vores kundegrupper omfatter en række store virksomheder, ejendomsselskaber, boligselskaber, kommuner, institutioner og naturligvis også private kunder.

I 2006 er vi blevet medlem af Hvidt & Frit, en dansk kæde af professionelle hvidevareforhandlere med fokus på stort udvalg, service og konkurrencedygtighed.

BUTIKKEN I RØDOVRE:

Islev Elektrikeren Hvidevarer A/S        
Hvidsværmervej 147
2610 Rødovre    

Tlf. 44 94 67 38

info@islev-el.dk

ÅBNINGSTIDER I BUTIKKEN:

Mandag - Fredag: 07:00 - 17:00. Lørdag og søndag: Lukket.